Clubkampioenschap 20 maart 2016

20 maart was het eindelijk zover, het jaarlijkse clubkampioenschap van judoschool Barberio in Maarssenbroek.

In totaal deden er 196 judoka’s van de judoschool mee. Ze kwamen van alle verschillende locaties van de judoschool in Maarssen (Maarssenbroek en Maarssendorp), Utrecht (Maliebaan, Oog in al, Rivierenwijk en Wittevrouwen), Leidsche Rijn en Breukelen. De kinderen moesten tegen vriendjes of vriendinnetjes, maar ook tegen kinderen die op andere dagen en andere locaties van de judoschool trainen.

Veel judoka’s hebben een mooie 1ste, 2de of 3de prijs gewonnen en degene die net geen podiumplaats behaalde kregen toch een mooie herinneringsprijs. De hele dag door werd er hard gejudood en er zijn veel mooie judoworpen voorbij gekomen. Naast de podiumprijzen waren er ook nog 3 speciale prijzen, waarvan 2 stijlprijzen voor de judoka’s die de mooiste judoworpen maakte in al zijn of haar wedstrijdjes en de judoka van het jaar prijs.

De eerste stijlprijs werd gewonnen door Tijani Boot die 3 van zijn 4 wedstrijdjes met de mooiste worpen won en de 2de stijlprijs werd gewonnen in de laatste groep door Annelotte Peters die met sterk judo de mooiste judowedstrijdjes won. De judoka van het jaar is Dylano Nicolaas geworden. Dylano judoot heel veel toernooien ieder jaar, traint 3 keer per week en ontwikkelt zich heel goed op de judomat en daar buiten. Er werd een mooi en gezellig evenement van de clubkampioenschappen gemaakt met goeie muziek en vriendschappelijke en sportieve gezelligheid.