Algemene informatie

Proefles

Wilt u een gratis proefles proberen? Neem dan nu contact met ons op en u kunt nog deze week terecht!

Op deze manier kan uw kind op een vrijblijvende manier kennis maken met onze lessen die in het teken staan van plezier, discipline en sociale vaardigheden. Ook leren kinderen van zichzelf af te bijten op een correcte manier.

Het inschrijfformulier

Na een proefles krijgt u van de leraar een inschrijvingsformulier, hiermee kunt u lid worden van de judoschool. Wilt u het inschrijfformulier inzien; dat kan! Klik dan op onderstaande link:

Voorwaarden:

Het examenformulier

Enkele weken voor het examen wordt tijdens de judoles een examen formulier uitgedeeld aan die judoka’s die mee mogen doen aan het examen. Met dit examenformuler kun je deelnemen aan het examen. Wij verzoeken een ieder dit formulier voor aanvang van het examen in te leveren. Mocht u een les hebben gemist en daardoor mogelijk ook het examenformulier nog niet hebben kunnen ontvangen of heeft u andere vragen met betrekking tot het examen dan kunt u altijd contact opnemen met de judoleraar ter plaatse.

upas

Judoka’s in het bezit van een U-pas kunnen bij aantoning hiervan korting vragen voor hun contributie.

u-pas_logo_main

JBN – Judobond Nederland

Onze leden kunnen zichzelf aanmelden en afmelden als lid van de judobond. Als u op het logo klikt wordt u doorgestuurd naar de ledenservice van de judobond Nederland. Bij het aanvragen van dit paspoort heb je het aansluitingsnummers nodig van onze judoschool bij de Judobond Nederland, dit is: D2SP068.

jbn_logo