UPDATE 19 april 2020

Beste ouders en judoka’s,

Wij hopen dat iedereen het nog een beetje uithoud en wij snel weer wat meer mogelijkheden terugkrijgen in ons leven. Ook hopen wij dat iedereen gezond is en niet te hard geraakt is door de deze situatie.

Aanstaande dinsdag zal er weer een persconferentie zijn, waarin duidelijk wordt of wij weer open mogen. Vanaf hier zullen wij weer verder gaan kijken naar de mogelijkheden en wachten de situatie “geduldig” af.

Wij zijn ontzettend dankbaar voor jullie steun en support in deze tijden. Hopelijk kunnen wij jullie snel meer duidelijkheid geven en tot die tijd heeft Antonio een mooi filmpje gemaakt met wat oefeningen die jullie fit kunnen houden in deze tijd! Bekijk hieronder het filmpje!

https://www.facebook.com/tonino.barberio/videos/3860812107293641/

Contributie

Wij vragen hierin om jullie begrip en om de contributie niet te storneren, maar even af te wachten welk besluit er wordt genomen. Op het moment dat duidelijk is wanneer wij weer open kunnen, zullen wij met een passende oplossing komen. De manier om te overleven zit voor ons in de mogelijkheid om in het nieuwe seizoen de gemiste lessen in te halen, of de contributie te verrekenen.

Enorm bedankt voor jullie begrip en steun en tot snel!

(Laat onder de video even weten hoe je de training vond)