Utrecht kampioenschap zondag 6-03-2016

Afgelopen zondag heeft judoschool Barberio meegedaan aan een groot judotoernooi met in Lunetten.

De judoschool had in totaal 29 deelnemers waarvan 20 kinderen in de prijzen vielen. Rick Gruijters en Silas ter Voorde bereikte een knappe 1ste plaats in de eerste groep. In deze groep is de 2de plaats gehaald door Ilias Taj, Evan Zeldenrust en Ties Hardeman. Lucas Reijnders werd 3de en Tijani Boot had met twee gewonnen wedstrijden net niet genoeg punten behaald om ook een 3de plaats binnen te slepen.

In de tweede groep werden Jeroen Rose en Casper Leenstra 1ste. Verder werden Selt Roozendaal, Thimo Smulders, Hidde Janssen en Annelotte Peters 3de, ook is er in de tweede groep sterk gejudood door Guy Hosman, Isha Kemp, Jet van der Vegt en Lathan Bos.

De judoka’s in de derde groep hebben twee 3de prijzen binnen gesleept, dit waren Dylano Nicolaas en Ben Bouwhuijzen. De vierde groep waren de jongens -15 jaar aan de beurt waarbij Mel Florack en Floris Verheul 1ste werden. In die zelfde groep werden Boaz van der Valk en Lucas van ’t Veld 2de en Ayoub Taj was 3de. Tom Bouwhuijzen zorgde voor een mooi afsluiting in de laatste groep met een 1ste plaats. Al met al een geslaagd toernooi met sterk judo van alle leerlingen van Judoschool Barberio.